Leszerződtette Puzsér Róbertet a Magyar Nemzet

Vágólapra másolva!
Puzsér Róbert állandó rovatot kap Simicska Lajos napilapjában - tudta meg a Valasz.hu. Első cikkében az iszlám térhódításáról írt.
Vágólapra másolva!

Cinkos, aki néma címmel írt cikket a csütörtöki Magyar Nemzetben Puzsér Róbert, amelyben az iszlám térhódításáról, az afrikai keresztények lemészárlásáról írt, valamint arról, hogy „az Echo TV és az ATV által határolt pocsolyán kívül" is létezik egy világ, ahol „valódi tétre mennek a dolgok, valódi életek forognak kockán, nem az, hogy ki fasiszta és ki kommunista, ki Trianon-sérült és ki holokausztsérült”.

D. Horváth Gábor főszerkesztő a Valasz.hu kérdésére azt válaszolta, hogy a kritikus mostantól minden csütörtökön önálló rovattal jelentkezik a napilapban.

"Ellenzéki lap"

A Simicska Lajos cégbirodalmához tartozó Magyar Nemzetből az elmúlt hónapokban többen távoztak. Februárban lemondott a lap éléről Liszkay Gábor, helyére a jelenlegi főszerkesztő, D. Horváth Gábor került. A változások visszavezethetők Simicska Lajos és Orbán Viktor konfliktusára, ennek kapcsán Kövér László nemrég arról beszélt, "a Magyar Nemzet és a Hír Televízió nem kezelhető másként, mint ellenzéki orgánumként."

Deutch Tamás Facebookon reagált a hírre. Azt írta: "Simics megvette Puzsért. Felkészül Berki Éden Hotel Krisztián."

Puzsér Róbertet egyébként a napokban, vitatott ítélet keretében 10 ezer forint kifizetésére és egy év próbaidőre ítélte a bíróság, miután élesen bírálta Hajdú Péter műsorvezetőt, amiről videófelvétel is készült.