Lehet, hogy elraboltak egy férfit Péteriből

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 13000/509/2013. bűnügyi számon személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.
Tálas János
Vágólapra másolva!
Nem találják azt a férfit, aki még 2013-ban tűnt el a Pest megyei Péteriből. Azóta semmi hír róla, lehet, hogy elrabolták. 
Vágólapra másolva!

A 45 éves Tálas János 2013. április 24-én reggel fél nyolc körül ment el péteri otthonából, azóta nem találják.

A rendőröknek a férfi élettársa szólt, akkor közigazgatási eljárás indult. Közben kiderült; nem kizárt, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett, azaz nem önszántából tűnt el.

Tálas János Forrás: police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság most személyi szabadság megsértése miatt nyomoz, ismeretlen tettes ellen. Azt kérik, hogy aki valamit tud a férfiről, hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívót. Aki pontos információkat ad, félmillió forint nyomravezetői díjat kap – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tálas János körülbelül 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú, kék szemű és rövid, barna hajú. Különös ismertetőjele, hogy a jobb kézfején egy sirályt, a bal vállán és a bal lapockáján egy homárt ábrázoló tetoválás látható. Eltűnésekor fekete-fehér kockás, térdig érő nadrágot, fekete színű mintás pólót és fehér sportcipőt viselt.