Állítólag ráérő trollok járatják le a CÖF nevét

A CÖF Facebook-oldala
Vágólapra másolva!
A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közalapítvány kedden jelentette be, hogy megszüntetik eddigi Facebook-oldalukat. Néhány órával később már azt közölték a követőikkel a facebookon hogy visszatértek. A CÖF elnöke azt állítja, ezek nem ők.
Vágólapra másolva!

A civilosszefogas.hu-ra április 21-én az alábbi közleményt tette ki a CÖF-CÖKA vezetősége:

"Tisztelt Támogatóink, Szellemi Honvédők, Békemenetesek, határon innen és határon túl! A CÖF-CÖKA megszüntette eddigi Facebook-oldalát. Célunk az volt, hogy láttassuk és világossá tegyük a kommentelő trollok szellemi színvonalát. Elolvasásra ajánljuk az ideiglenes megszüntetés kapcsán az intézkedésünk hatása alá kerülők „irodalmi nyelvezettel" alkotott kommentjeit. Megismerhetjük, hogy kik azok, akik más véleményének elfogadására alkalmatlanok. Jó szórakozást kívánunk olvasóinknak, reméljük, segítettük az ellenzékiségükre büszke kommentelők cizellált lelki világának megismerését."

A Facebook-távolodás látszólag nem tartott sokáig, ugyanaznap éjjel vissza is került a korábbi bejegyzések többsége a szervezet közösségi oldalára. Külön posztban tájékoztatták követőiket, hogy

Meghatározatlan ideig továbbra is közzéteszik a fontos híreket.

CÖF-poszt a visszatérésről Forrás: Facebook

"Addig is kérjük, ossza meg minél több emberrel, hogy

Tisztelet a bátraknak!"

Ezt a posztot ketten lájkolták. Az oldalnak április 22-én 15:30-kor 15 kedvelője volt.

Ez a CÖF nem az igazi CÖF

Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke levelet írt az Origónak, amelyben megerősítette a civilosszefogas.hu-n megjelent információt, vagyis a Facebook-oldalukat megszűntették és kijelentette, hogy nem nyitottak újat,

- közölte a szervezet vezetője, aki azt is megjegyezte: a CÖF-ben nincs nézeteltérés, még abban a kérdésben sem, hogy elítélendőnek tartják-e a hamis hírek megjelentetését.