Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Illegális útbontás miatt bénul tovább a Széll Kálmán tér közlekedése

Illegális sávszűkítés miatt torlódás a Széll Kálmán térnél
Illegális sávszűkítés miatt torlódás a Széll Kálmán térnél
Vágólapra másolva!
A Széll Kálmán tér Krisztina körúti szakaszán illegális útbontás és sávlezárás történt, ez a Margit körút és a Szilágyi Erzsébet fasor felől az Attila út irányába tartó forgalmat jelentősen korlátozza – közölte a BKK.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint a Budapesti Közlekedési Központ már vasárnap 16 órakor észlelte az illegális útbontást és sávlezárást. A BKK Zrt. azonnal felvette a kapcsolatot a kivitelezővel (SADE), és kérte, hogy hétfő reggel 6 órára állítsák helyre az utat és szüntessék meg a forgalomkorlátozást, de a kivitelező jelezte, hogy a kérést nem tudja teljesíteni.

A BKK megpróbálta, de nem ment

A BKK ezt követően 20 órától a BKK Közúttal a helyszínen vizsgálta meg a BKK Közút eszközeivel történő helyreállítás lehetőségét, azonban a munkaárok mérete ezt nem tette lehetővé. Azonnali beavatkozásként csak a forgalomtól elzárt terület minimalizálására, illetve a Csaba utcai jelzőlámpás csomópont kismértékű módosítására volt lehetőség, amit a BKK és a BKK Közút még vasárnap este elvégzett.

Illegális sávszűkítés miatt torlódás van a Széll Kálmán térnél Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A Budapesti Közlekedési Központ mindent megtesz, hogy a forgalom akadályoztatása a lehető leghamarabb megszűnjön – áll a közleményben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről