Bezártak a kaposvári dohányboltok

Kaposvár trafik fólia fólia leszedés
Kaposvár, 2015. április 27. Virágok és mécsesek 2015. április 27-én egy kaposvári dohánybolt előtt, ahol április 22-én meggyilkolták a fiatal alkalmazottat, egy 20 éves nőt. A tulajdonos leszedette a fóliát két másik dohányboltjának portáljáról. A harmadik boltot, ahol a gyilkosság történt, többet nem fogja kinyitni. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
Eltemették Kaposváron azt a 21 éves dohánybolti eladót, akit egy hete gyilkolt meg egy 20 éves rabló. A lány temetésének idejére bezártak a kaposvári dohányboltok.
Vágólapra másolva!

Családi körben, a nyilvánosság kizárásával temették el Kaposváron a 21 éves G. Fruzsinát, akit több késszúrással egy hete gyilkolt meg egy 20 éves férfi, miután kirabolta a trafikot, ahol a lány dolgozott.

A somogyi megyeszékhely valamennyi dohányboltja bezárt a temetés idejére, így fejezték ki szolidaritásukat a lány családjával.

Virágok és mécsesek egy kaposvári dohánybolt előtt, ahol április 22-én meggyilkolták a fiatal alkalmazottat Forrás: MTI/Varga György

A gyilkosság után az érintett dohánybolt tulajdonosa leszedette másik két trafikjáról a belátást lehetetlenné tevő fóliát, többen pedig azt kezdték elemezni, hogy kell-e egyáltalán a fólia, vagy eleget lehet tenni a törvényi előírásoknak más módon is. A rablótámadás után Orbán Viktor egyenesen a halálbüntetés visszaállításának lehetőségéről beszélt. Ma ugyanezt szorgalmazta a térség országgyűlési képviselője is.