Rendőrbe harapott a dühös tini

Vágólapra másolva!
Nem akarta, hogy megbilincseljék, ezért többször is megharapott egy rendőrt egy 15 éves fiú Szolnokon. A csetepatéba beszállt az anyja és a nővére is, de végül a rendőrök győztek. 
Vágólapra másolva!

Korábban is meggyűlt a baja a rendőrökkel annak a 15 éves fiúnak, akit a múlt héten akartak előállítani Szolnokon. Ebbe a fiatal látszólag beletörődött.

Hol vagy anyu?

Azonban amikor meg akarták bilincselni, ellenállt és a családjáért kiabált. Édesanyja és nővére azonnal a segítségére sietett, rúgni és ütni kezdték a rendőröket.

Harapott és szúrt

A dulakodás közben a fiú többször is beleharapott az egyik rendőr kézfejébe, ráadásul hegyes bottal arcon és szemen akarta szúrni.

A rendőr szemét csak néhány centivel kerülte el a szúrás. Végül sikerült előállítaniuk a harcias fiút, aki most előzetes letartóztatásban van.

Csoportos erőszak a vád

Az anya és a nővér olcsóbban megúszta, ők csak a lakhelyüket nem hagyhatják el. Az ügyészség többek között csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt indított eljárást – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.