Lázár János holnaptól mindent elmond

Lázár János, Földeák
Földeák, 2015. január 23. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, a térség fideszes országgyűlési képviselője a Csongrád megyei Földeák polgármesteri hivatalában a térség polgármestereivel közösen tartott sajtótájékoztatóján 2015. január 23-án. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Vágólapra másolva!
Új módszert választ a kormány döntései elmagyarázására: Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár március 26-tól minden csütörtökön sajtótájékoztatót tart - értesült az InfoRádió.
Vágólapra másolva!

A kormány azért döntött így, mert úgy látja, hogy a kormányzás eredményes ugyan, de a szerdai kormányülések után a mostaninál hatékonyabban kell elmagyarázni a közvéleménynek, pontosan miről szól egy-egy döntés.

"Az úgynevezett szolgáltató típusú kormányzati kommunikáció tavaly háttérbe szorult a választási kampányok miatt, most azonban visszatér ezzel a nyilvános, a szokásosnál hosszabbra tervezett, a kérdések feltételét és a beszélgetést is lehetővé tevő sajtótájékoztatóval" - indokolják a döntés hátterét.

Válaszolnak a felmerülő kérdésekre Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely