Lázár János nem szeretné elárulni utazásai részleteit

Lázár János, Földeák
Földeák, 2015. január 23. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, a térség fideszes országgyűlési képviselője a Csongrád megyei Földeák polgármesteri hivatalában a térség polgármestereivel közösen tartott sajtótájékoztatóján 2015. január 23-án. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Vágólapra másolva!
Lázár János felülvizsgálati kérelemmel fordul a Kúriához a Fővárosi Ítélőtábla korábbi külföldi utazásait érintő csütörtöki döntése kapcsán.
Vágólapra másolva!

A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtök késő esti, MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozza: az ítélőtábla döntését "természetesen tudomásul veszem és tiszteletben tartom, de élni fogok a törvények által biztosított jogaimmal és felülvizsgálati kérelemmel fordulok a Kúriához".

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Hangsúlyozza: "tekintettel arra, hogy az utazások költségeit megfizettem, azok nem érintenek költségvetési forrást, és erről a sajtón keresztül több alkalommal is részletes tájékoztatást adtam, az utazások további részletei senkire nem tartoznak".

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fővárosi Ítélőtábla csütörtöki másodfokú, jogerős döntése szerint ki kell adni a fideszes politikus két 2013-as külföldi útjának egyes adatait.