Ezért lehetetlen börtönajtón keresztül szexelni

börtönajtó, tátika, szex
Vágólapra másolva!
Egészen különös módon győzte meg a bíróságot ügyfele ártatlanságáról egy debreceni ügyvéd. Dr. Zeke László animációs kisfilmben magyarázta el, miért lehetetlen a cellaajtó nyílásán át szeretkezni. 
Vágólapra másolva!

A berettyóújfalui S. Andreát 2013 tavaszán jogerősen is életfogytiglani börtönre ítélték, mert brutális módon meggyilkolta férjét. A nő később azzal vádolt meg három debreceni börtönőrt, hogy össze akartak vele jönni, sőt egyikük szexuális kapcsolatot is létesített vele. Az ügy igazi furcsasága az volt, hogy S. Andrea szerint a szex nem a cellában, hanem a tátikán keresztül történt.

S. Andreát életfogytiglanra ítélték. Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Szex a börtönajtón keresztül

Az elsőrendű vádlott ügyvédje, dr. Zeke László olyannyira kételkedett a nő szavaiban, hogy védőbeszédéhez egy animációs kisfilmet is készített. A hatperces videónak a szex börtönajtón keresztül címet adta, benne pedig tételesen sorolja fel a tényeket, amik cáfolják a nő vádjait.

Kitér a többi között arra is, mekkora egy átlagos pénisz hossza, és azt sem felejti el megemlíteni, hogy a tátika 110 centiméter magasan van beépítve a börtönajtóba.

Ehhez 58 centis pénisz kellett volna

„Az aktushoz így 58 centiméteres péniszre lett volna szükség, de még ha ezzel rendelkezne is valaki, a technikával is lennének gondok. A szeretkezésre ugyanis csak a férfi megemelésével, valamint a pénisz megnyújtásával és meghajlításával kerülhetett volna sor, ez pedig a tapasztalatok szerint nem lehetséges” – hangzik el a videóban.

A videó a vád állításainak minden részletére kitért Forrás: Youtube, Zeke László

Dr. Zeke Lászlónak mindenesetre sikerült meggyőznie a bíróságot, védencét felmentették a vádpontok alól.