300 millióért vesz új bútorokat a kormány

iroda Budapest, 2011. augusztus 1.
Álláskeresők a Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központjának Baross utcai kirendeltségében. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közlése szerint a munkanélküliségi ráta 2011. második negyedévében az első negye
Budapest, 2011. augusztus 1. Álláskeresők a Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központjának Baross utcai kirendeltségében. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közlése szerint a munkanélküliségi ráta 2011. második negyedévében az első negyedévi 11,6 százalékról és az egy évvel korábbi 11,1 százalékról 10,8 százalékra csökkent. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Narancs, világosszürke és sárga ülőpuffokra, gyermek játékkockákra és falra szerelhető pelenkázóra jut majd abból a 300 millió forintból, amit a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal költ el a munkaügyi kirendeltségek teljes bútorozására.  
Vágólapra másolva!

Az irodabútor-beszerzés a legfrissebb Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A győztes ajánlatot közösen tette a Balaton Bútor Kft., az IBC Orbán Irodastúdió Kft. és az Integral-Bútor Kft..

A kényelmetlen fém székeket is lecserélik a munkaügyi központokban Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A keretszerződés pontos összege 299 786 610 forint, ebből 45-50 darab munkaügyi kirendeltség kap, de az is lehet, hogy nem mindegyik helyszínt modernizálják. Az ügyfélkiszolgáló munkahelyek száma 300 és 400 darab között lesz a pályázat leírása szerint.

A beszerzési váró bútorok között munkaasztalok, szekrények, íróasztalok, székek és polcok szerepelnek, de akadnak színes puffok, játékkockák és irodai szemetesek is.