Eltűnt Orbán csokipapírjának nyertese

Varju László DK-s képviselő adta át a parlamentben a dohányipari szakszervezetek csokijait. A csokikon családi fotók láthatóak, a hátoldalon pedig egy üzenet: "Én azt szeretném az angyalkától, hogy a szüleink ne veszítsék el a munkájukat.
Orbán Viktor és Semjén Zsolt
Vágólapra másolva!
Nem veszi fel a telefont, és az e-mailekre sem reagál egyelőre az a felhasználó, aki megvette Orbán Viktor csokipapírját a Vaterán – tudta meg az Origo. A titokzatos nyertesnek a leütéstől számítva hét napja van, hogy felvegye a kapcsolatot a hirdetővel. 
Vágólapra másolva!

Hiába ütötte le tegnap Orbán Viktor használt csokipapírját a Vaterán a „dobro01” nevű felhasználó, egyelőre nem fizette ki az érte ajánlott 251 234 forintot. A miniszterelnöki ereklyét az Országgyűlés ülésterméből kicsempésző és azt aukcióra bocsátó Ikotity István, LMP-s képviselő még nem is tudta elérni a nyertest.

„Nem reagált az e-mailekre, és a telefonját sem veszi fel” – mondta el az Origónak a politikus, aki reménykedik benne, hogy ez még megváltozik.

A csokit Orbán Viktor ette meg a Parlamentben Forrás: alfahir.hu

Még hat napja van

A vevőnek a leütéstől számított hét napja van arra, hogy kapcsolatba lépjen az eladóval, így a határidő jövő hét kedden fog lejárni.

A különleges ereklyét december közepén hirdette meg az aukciós portálon az ellenzéki politikus, a kikiáltási ár akkor tízezer forint volt, végül 251 234 forintért kelt el.

Orbán Viktor ette meg

A csokoládét a dohányipari szakszervezetek juttatták be tiltakozásul a Parlament üléstermébe, a csomagolásra pedig azoknak a gyerekeknek a fényképét tették, akiknek a szülei elveszíthetik a munkájukat az új dohányipari törvények miatt. Később az egész internetet bejárták a képek, ahogy a kormányfő foggal széttépte a csomagolást, és megette a mogyorós édességet, amellyel a mellette ülő Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest is megkínálta.

A Vaterán 10 ezer forintról indult a licit Forrás: vatera.hu

Ikotity István később megtalálta a papírt az asztalon, és még videót is készített arról, ahogy kicsempészte az Országgyűlésből. Az aukcióból befolyt összeget a dohányipari szakszervezet számára ajánlotta fel, amely elkülönített számlán kezeli majd, és az új törvények miatt munkájukat elvesztő dolgozók támogatására fordítja majd a pénzt.