Bombariadó lehetett a 4-6-oson

Vágólapra másolva!
Nem volt bomba a 4-6-oson - közölte a rendőrség. Korábban lezárták a budapesti Széll Kálmán teret, ahol tűzszerészek vizsgálták át a Combinókat. Sokáig pótlóbuszok közlekedtek a Jászai Mari tér és a Széll Kálmán tér között Budapesten.  
Vágólapra másolva!

A BKK 16 órakor közölte, hogy megszűnt a korlátozás. Korábban rendőrök lepték el a budapesti Széll Kálmán teret. Egyik olvasónk akkor azt jelezte, hogy teljesen lezártak egy területet, a közelébe pedig senkit nem engedtek. Több rendőrautó is volt a helyszínen.

Egy férfi szórakozott

Mint kiderült, két villamos szerelvényt vizsgált át a rendőrség. Tájékoztatásuk szerint a Nyugati Pályaudvar előtti villamosmegállóban egy, a 6-os Combinoról leszálló férfi felszólította a megállóban álló utasokat, hogy ne szálljanak fel a következő szerelvényre, mert azon bomba van. A BKK munkatársai a Széll Kálmán téren, a felújítás miatt amúgy is zárt területen félreállították az érkező két 4-es és 6-os villamost. A járműveket a rendőrség tűzszerészei vizsgálták át.

Keresik a férfit

A villamosokon robbanó anyagot, robbantásra alkalmas eszközt nem találtak. Az egyelőre ismeretlen férfit közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A 4-es és a 6-os villamos helyett korábban a Jászai Mari tér és a Széll Kálmán tér között pótlóbusz közlekedett.