Így tombol DJ Gyurcsány

DJ Gyurcsány
Vágólapra másolva!
Mint arról az Origo is beszámolt, rendhagyó bulit tartott Gyurcsány Ferenc, aki a Terminál étteremben állt be a DJ-pult mögé. Ezeken az előzetes felvételeken megmutatjuk, milyen lemezlovas a volt kormányfő. A teljes videót éjszaka elkészítjük, és kedden reggel megnézhetik itt az Origón.
Vágólapra másolva!

A rendezvény weboldala előzetesen elég szűkszavú volt, semmit nem lehetett megtudni abból, milyen zenéket válogat majd a volt miniszterelnök. Most viszont elsőként mutatjuk meg, milyen hangulatban telt DJ Gyurcsány előszilveszteri partija.

Úgy tudjuk, hogy a buli legelején még csak a média munkatársai sokasodtak, később azonban dugig megtelt a terem. Gyurcsány Ferenc a Should I stay or should I go című örökbecsű nótával forrósította fel a hangulatot, amit a Republik Neked könnyű lehet slágerével fejelt meg.

A pártelnök később Eminemet is előhúzta a tarsolyból. A tomboló fiatalok a Feri, segíteni kell dallal viszonozták Gyurcsány zenei válogatását.

DJ Gyurcsány a Terminál étteremben. Forrás: videa.hu

Gyurcsány Ferencről köztudott, hogy nagyon szeret sütni, főzni, új recepteket kipróbálni. Erről több bejegyzést, fotót is megosztott a Facebook-oldalán. Ráadásul a volt kormányfőnek korábban egy szakácskönyve is megjelent. Ráadásul a táncparkett ördöge is.

Ki ne emlékezne még, hogyan is perdül táncra Gyurcsány Ferenc? Azt azonban kevesen sejtették, hogy lemezlovasnak sem utolsó.

Hogy lesz-e önálló lemeze a Demokratikus Koalíció elnökének, azt azért egyelőre nehéz lenne megjósolni.

Az viszont biztos, hogy kedden egy hosszú videóban is megnézheti itt, az Origón, hogyan telt Gyurcsány Ferenc idei előszilveszteri bulija.