Vajnáék Amerika legjobb síparadicsomában karácsonyoznak

vajnasí
Vágólapra másolva!
Meglehetősen mozgalmasan telnek az ünnepek Andy Vajnáéknál. A kormánybiztos és felesége ugyanis Amerika méltán híres síparadicsomába, a világ legszínvonalasabb versenyeinek is helyt adó Aspenbe utazott karácsonyozni. Az aktív kikapcsolódásról szóló fotókat, videókat az Instagram elnevezésű közösségi hálózaton osztotta meg követőivel Vajna Tímea. 
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban, nevezetesen Aspenben telelnek Andy Vajnáék. Az Instagrammra feltöltött fotókon jól látszik, hogy egy kisebb társasággal utaztak a tengerentúlra. A hangulatra nem lehet panasz, a felvételek alapján nagyon jól érzik magukat a Colorado állambeli kisvárosban, ami közkedvelt úticél a világ legnagyobb hírességeinek körében is.

A síelés mellett a snowboardozást is kipróbálta Vajnáné, leánykori nevén Palácsik Tímea, amit azért a fotók tanúsága alapján még gyakorolni kell.

Vajna Timi húga és annak barátja is velük van. A feltöltött fotók tanúsága szerint a filmproducer magángépén repülték át az Atlanti-óceánt - írta meg a life.hu.

Aspen, az elegáns síterep

Aspen egyébként talán a világ legismertebb és legelegánsabb síterepe, hollywoodi sztárok tömege tölti itt téli szabadságát és ehhez alkalmazkodtak a szolgáltatók is: luxushotelek és elegáns éttermek mindenfelé. Erről bővebben ide kattintva olvashat.