Gyurcsány Ferenc DJ-nek állt

Gyurcsány Ferenc beszél DK elnök felirat FOTÓ ÁLTALÁNOS Közéleti személyiség foglalkozása pártkongresszus politikus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY beszél DK elnök FOTÓ ÁLTALÁNOS Közéleti személyiség foglalkozása pártkongresszus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY
Budapest, 2014. november 22. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke beszédet mond pártja IV. kongresszusán Budapesten, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2014. november 22-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Lemezjátszóra cserélte a fakanalat Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke egy fővárosi rendezvényen fog DJ-ként debütálni. 
Vágólapra másolva!

Nem akármilyen buli lesz december 29-én, Gyurcsány Ferenc ugyanis a DJ-pult mögé áll a Terminál étteremben. Az étterem ugyan a Design Terminállal egy épületben van, de nincs közük egymáshoz. A rendezvény oldala elég szűkszavú, még egy kis ízelítőt sem tudunk mutatni Gyurcsány hétfői szettjéből.

Nem is nehéz egy DJ pultot eléképzelni Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Fakanál vagy lemezjátszó?

Gyurcsány Ferencről köztudott, hogy nagyon szeret sütni, főzni, új recepteket kipróbálni. Erről több bejegyzést, fotót is megosztott már a Facebook-oldalán. Legutóbb például Mikuláskor. Ráadásul a volt kormányfőnek korábban egy szakácskönyve is megjelent már. Hogy lesz-e önálló lemeze a Demokratikus Koalíció elnökének, azt azért egyelőre nehéz lenne megjósolni.

Tegnap osztotta meg a közösségi oldalon Gyurcsány Ferenc a következő Josh Groban dalt. Feltehetően nem ez lesz a hétfői repertoár része, és nem egyhelyben vánszorgásra kell készülniük a vendégeknek, hanem egy igazi demokratikus zúzásra.