Íme, az ország első drónos filmsorozata

ime az ország első top
Vágólapra másolva!
Az Origo és az OzoneNetwork TV Magyarországon elsőként készített szinte csak drónnal forgatott, négyszer 50 perces dokumentumfilmet. A tévépremier előtt az Origo olvasói láthatják először a sorozat összes epizódját. Kellemes láblógatást és nézelődést kívánunk!
Vágólapra másolva!

A Magyarország madártávlatból című sorozatunk forgatását 2014 májusában kezdtük. Oktokopteres stábunk, először a fővárost vette célba. Három napig repkedett az Origo drónja Budapest legszebb épületei felett. Sorra vettük a hidakat, a palotákat és a templomokat. Miután megkaptuk a hatósági engedélyt, a Köztársasági Elnöki Hivatalt és a Parlamentet sem hagytuk ki. Lassan repültünk, hogy legyen idő nézelődni. A sorozat narrátora, Mihályi Győző rengeteg érdekességet mesél arról, hol rejtették el a nemzet aranyát, milyen ördöglovas lakott a Várban, mitől egyedülálló a Dohány utcai zsinagóga vagy a Szent István-bazilika. Íme, a budapesti epizód.

Levendulaillat a Balaton-felvidéken

Nyáron a Balaton északi partjára mentünk. Csopaktól Szigligetig repültünk. Az egyes helyszínek kulisszatitkait a Magyarország madártávlatból blogon nézheti meg. Egy-egy vágatlan felvételen a felszállásokat és a leszállásokat is megmutatjuk. A Balaton-felvidékről szóló 54 perces epizód itt érhető el.

Pécs titkai és a Tenkes kapitányának vára

Nyár végén Pécsre és Baranyába indultunk. Nagyon sok szépséget láttunk, a legtöbb felett el is elrepültünk. Ha van ideje, ezt is nézze meg! Igazi láblógatós, nézelődős ez az epizód is.

Az ősember barlangja és a papok városa

Szeptemberben Eger és a Bükk hegység következett. Legendárium, történelem, természeti kincsek. Ez a rész is kellemes családi kikapcsolódás lesz.

Full HD minőségben az OzoneNetwork tévében

A filmeket december 25-től az OzoneNetwork tévében is megnézhetik. Magyarország legnézettebb közösségi csatornáját egyes tévészolgáltatók január 1-jétől már HD minőségben is elérhetővé teszik, ezért az ismétléseket is érdemes figyelni, mert egy nagy tévé előtt tényleg olyan, mintha a levegőben ücsörögnénk, és lógatnánk a lábunkat Magyarország felett. Bónuszként pedig itt egy beszélgetés az alkotókkal. Ezzel a drónnal készült a filmsorozat.