Varga Mihály kitüntette Kuncze Gábor feleségét

Vágólapra másolva!
Az idén hét szakember kapta meg a turizmus Oscarjának tartott Pro Turismo Díjat, amelyet Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adott át csütörtökön a Parlamentben.
Vágólapra másolva!

Varga Mihály hangsúlyozta: a magyar gazdaság minden ágazata elismerésre méltó eredményt ért el az elmúlt másfél esztendőben. Hozzátette, joggal díjazhatják azokat, akik a turizmusban munkájukkal, hozzáértésükkel hozzájárultak a közös sikerhez. A turizmus növekedése negyedik éve töretlen, az idén, az első 11 hónap alapján, az ágazat teljesítménye még a 2013-as kiemelkedő évét is meg fogja haladni - jelentette ki.

Pro Turismo Díjban részesült Bóka István, Balatonfüred polgármestere, Borbás Mária, a Magyar Televízó Gasztroangyal című műsorának főszerkesztő-műsorvezetője, Békássy Tamás, a Budapest Welcome Touristic ügyvezetője, a Magyar Beutaztatók Szövetsége közlekedési munkacsoportjának vezetője, Ferencz Mária, a Hagyományok Házának menedzser igazgatója, a Magyar Állami Népi Együttes turnémenedzsere, Kopócsy Andrea, a K und K Hotel Opera igazgatója, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége tiszteletbeli elnöke, Kunczéné Fellegi Katalin, a Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny fővédnöke, és Nagy Károly, az Országház idegenvezetője.

A díjazottakról egy szakmai zsűri döntött.