Megmutatjuk Goodfriend feleségét

André Goodfriend André Goodfriend felesége André Goodfriend André Goodfriend felesége André Goodfriend és felesége
André Goodfriend és felesége
Vágólapra másolva!
Január végén érkezik Magyarországra Colleen Bell, az Egyesült Államok új budapesti nagykövete – mondta el az Origónak André M. Goodfriend. Az USA ideiglenes ügyvivője a Bálint Ház rendezvényén a korrupció ellen tett lépésekről is beszélt.
Vágólapra másolva!

Goodfriend azt ugyanakkor nem kommentálta, hogy az amerikai helyettes államtitkár felhívta Szijjártó Péter külügyminisztert, hogy miért kötelezte perre Vida Ildikó NAV-elnököt Orbán Viktor miniszterelnök.

„Ez a telefonhívás kettőjük között zajlott le” – mondta az ügyvivő, aki kiemelte azt is, hogy a a magyar kormánnyal „együtt, partnerként és szövetségesként dolgoznak, hiszen közösek a két ország céljai”.

Közösen a korrupció ellen

A diplomata kitért Sarah Sewall washingtoni államtitkár szavaira is, aki a korrupcióellenes amerikai harc kapcsán beszélt arról december elején, hogy Közép- és Kelet-Európa két tucat országában akciótervek összeállításán dolgoznak.

Goodfriend úgy fogalmazott, hogy nemcsak néhány európai országban, hanem az egész világon közösen harcolnak a korrupció ellen, és nincs ez máshogy Magyarországon sem, ahol a legfontosabb, hogy közös célokat fektessenek le. Azt pedig nem tudta megmondani, hogy erre mekkora összeget fognak szánni, hiszen még csak most fektetik le a terv alapjait.

André Goodfriend és felesége Fotó: Polyak Attila - Origo

A rendezvényre az ügyvivő a feleségével, Frances Goodfrienddel együtt érkezett, akit ritkán látni nyilvános eseményen.

Az ügyvivő és neje Fotó: Polyak Attila - Origo

A diplomata és neje részt vett a Mindenki Hanukája ünnepen és a Hanukatalizátor díjátadón, amelyen az idei év élő és aktív, zsidó közösségért munkálkodó projektjeit/szervezeteit és egyéni teljesítményeit értékeli.

Ha szeretne szavazni arra, melyik politikussal és feleségével menne el vacsorázni, kattintson ide.