Deutsch és Juhász Péter jattoltak egymással

Juhász-Deutsch, 2:1
Vágólapra másolva!
Kezet fogott Deutsch Tamás és Juhász Péter, de nem akartak együtt beülni az ATV Start hétfő reggeli műsorába és a pereskedéstől továbbra sem állnak el. A két politikus azóta üzenget egymásnak a Facebookon, amióta Deutsch Tamás az Origónak azt mondta, hogy soha életében semmilyen drogot nem próbált ki. Juhász Péter azonban az ellenkezőjét állította a közösségi oldalon. 
Vágólapra másolva!

Juhász Péter az ATV műsorában arról beszélt, hogy vannak, akik szerint Deutsch Tamás korábban drogozott, és hozzátette: tanúk vannak rá, akik az interneten már megszólaltak, és készek bíróságon is beszélni arról, hogy korábban együtt fogyasztottak drogot a fideszes politikussal.

Juhász Péter szerint Deutsch Tamás drogozott Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az Együtt önkormányzati képviselője - aki elismerte, hogy ő maga is drogfogyasztó volt - közölte:

Juhász nem fél a bíróságtól

Juhász Péter elmondta azt is, hogy „ha a tanúk tíz százaléka tényleg vállalja, azt, amit most az internetes fórumokon állít, akkor nem lesz félnivalóm a bíróságon”.

„Szegény Juhász ráfaragott”

Deutsch Tamás úgy reagált: „Juhász állítólagos tanúi pont olyanok, mint Juhász”. Hozzátette: elege van abból, hogy magukat közéleti szereplőknek mondó emberek széthazudják magukat.

Deutsch Tamás szerint Juhász Péter hazudik Fotó: Polyák Attila - Origo

A fideszes politikus kijelentette: Juhász állítása a személyes hitelességét érintő durva rágalmazás, ezért száz százalék, hogy Juhász elveszti a pert. Mint fogalmazott:

A teljes cikket itt olvashatja.

Deutsch Tamást egy film riasztotta vissza

Deutsch Tamás korábban az Origónak nyilatkozott a kötelező drogteszt tervéről.

Drogteszt

Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester nemrégiben a Facebook-oldalán közölte, hogy drogtesztre kötelezné a 12 és 18 év közötti fiatalokat, továbbá az újságírókat és a megválasztott politikusokat is. Nem sokkal később Rogán Antal frakcióvezető bejelentette, hogy fenntartásokkal ugyan, de a Fidesz támogatja Kocsis Máté drogtesztjavaslatát.

Ennek kapcsán határozottan kijelentette, soha életében nem fogyasztott semmilyen kábítószert, ettől egy gyerekkorában látott film riasztotta vissza. Erről bővebben itt olvashat. A P+ Televízió stúdiójában készült teljes beszélgetést alább nézheti meg. 10:54-nél beszél arról, hogy retteg a hányástól, ezért sem akar drogozni.

„Tamás, tudom, hogy drogoztál”

„Tamás, én tudom, hogy te fogyasztottál különböző drogokat. Onnan tudom, hogy sok közös ismerősünk van, akikkel ezt közösen tetted” - írta válaszbejegyzésében Juhász Péter. Az Együtt képviselője állítja, ha kell, a bíróság előtt is tudja igazolni, hogy Deutsch Tamás drogozott.

Deutsch Tamás a P+ Televízióban Fotó: Polyák Attila - Origo

Később Deutsch Tamás válaszolt Juhász Péternek, hol máshol, szintén a Facebookon. Szó szerint azt írta:

"juhászpéternek

petya,

BELEÁLLOK, NATURELLEMENT (csak, hogy értsd: TERMÉSZETESEN)!"

A teljes cikket itt olvashatja.