Magyar lány lett a világ második legszebbje

London, 2014. december 14.
A 2014-as Miss World nemzetközi szépségverseny győztesének választott dél-afrikai Rolene Strauss (k), a második helyezett Kulcsár Edina, Magyarország Szépe (b) és a harmadik helyezett amerikai Elizabeth Safrit az ExCeL London ko
London, 2014. december 14. A 2014-as Miss World nemzetközi szépségverseny győztesének választott dél-afrikai Rolene Strauss (k), a második helyezett Kulcsár Edina, Magyarország Szépe (b) és a harmadik helyezett amerikai Elizabeth Safrit az ExCeL London konferenciaközpontban 2014. december 14-én. (MTI/AP/Alastair Grant)
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina a második lett a Londonban megrendezett Miss World világversenyen. Ilyen sikert még soha egyetlen magyar lány sem ért el. 
Vágólapra másolva!

A Miss World 2014 nemzetközi szépségverseny döntőjében a világ legszebb hölgyének járó koronát a 22 éves dél-afrikai Rolene Strauss nyerte el. A második Kulcsár Edina, a harmadik pedig az amerikai Elizabeth Safrit lett.

Kulcsár Edinát idén júliusban választották meg Magyarország szépének. A 23 éves, 173 centiméter magas lány Budapesten született, négy éve modellként dolgozik.

A 2014-es Miss World szépségverseny győztesei Forrás: AFP/Leon Neal

További részleteket, érdekes háttér-információkat, valamint a Kulcsár Edinával készült korábbi interjút itt találja meg.