Unokája bízta meg a nagymamára rontó fiút

Vágólapra másolva!
Emberölési kísérlet miatt kell felelnie egy 15 éves lánynak és egy 19 éves fiúnak. Szerelmesek voltak egymásba, de ez nem tetszett a lány nagymamájának, ezért elhatározták, hogy megölik. 
Vágólapra másolva!

A rendőröket a lány értesítette még júliusban, hogy valaki kecskeméti otthonában megtámadta a nagymamáját. Az 59 éves asszony arra ébredt, hogy egy késsel megszúrták. Az asszony ellenállt, de a támadó el tudott menekülni. Az orvos szerint csak a véletlennek köszönhető, hogy az asszony csak könnyebben sebesült meg.

A kecskeméti rendőrök nyolc órán belül elkapták a fiút, aki elismerte a támadást. Azt mondta, azért rontott az asszonyra, mert az ellenezte a kapcsolatát az unokájával. Kiderült az is, hogy a fiút a lány kérte meg, hogy támadja meg a nagymamáját. A kaput is nyitva hagyta, hogy a fiú könnyen bejuthasson a lakásba.

A rendőrök emberölési kísérlet miatt nyomoztak, az ügyészség valószínűleg emiatt emel majd vádat a fiatalok ellen. A fiú előzetes letartóztatásban van, a lány pedig nem hagyhatja el a várost, amíg az eljárás tart – tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.