Elfelejtett egymilliárdot Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc avatás Foglalkozás Közéleti személyiség foglalkozása KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ polgármester politikus SZEMÉLY traktor ÜNNEP Alcsútdoboz, 2014. november 18.
Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölg
Alcsútdoboz, 2014. november 18. Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonnyilatkoztából kifelejtett 1 milliárd 27 millió forintot, amit idén vett fel osztalékként.
Vágólapra másolva!

A polgármester felhívta az RTL Klubot és elismerte, hogy nem volt teljesen pontos a novemberi vagyonnyilatkozat. A tévedés magyarázatot ad arra a 300 milliós többletre is, amelyre az egész magyar sajtó próbált magyarázatot találni.

Mészáros Lőrinc az RTL Klubnak azt mondta, hogy jövedelmével képes pontosan elszámolni, és nem érintett semmilyen korrupciós ügyben.

Mészáros Lőrinc Alcsútdobozon, 2014. november 18. Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Mészáros Lőrinc korábban azt nyilatkozta, hogy sikereiben szerepet játszik a jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye. A vállalkozó egyik cége, a Mészáros és Mészáros Kft. az elmúlt néhány évben több százszorosára növelte árbevételét.