Vágólapra másolva!
Többek között emberkereskedelem miatt emeltek vádat egy nő és négy férfi ellen, akik három nőt kényszerítettek prostitúcióra, ráadásul egyiküket pénzért és használt autóért vették meg. A vádlottak rokonok. 
Vágólapra másolva!

Pest, Fejér és Tolna megye több településén futtatott egy család három nőt. A család egyik tagja 2012-ben egy kiskorú lánnyal élt együtt, ő volt az első áldozat. Rendszeresen kényszerítették prostitúcióra.

Az üzletet a vádlott nő telefonon beszélte meg az ügyfelekkel. A pénzt előre elkérte, és sokszor a csapat vitte a lányt a kuncsafthoz. Általában meg is várták, a pénzből azonban semmit sem adtak neki. Ha a lány ellenkezett, megverték, megrugdosták, míg végül megszökött.

Egy Mercedes egy ember ára

Ekkor úgy döntöttek, hogy újabb nőt szereznek. Egyik pálfai ismerősük abból élt, hogy élettársát Cece, Dunaföldvár, Budapest és Kiskunlacháza környékén prostituáltként dolgoztatta. Pedig a nő ezt nem akarta, de a férfi ilyenkor összerugdosta, egyszer az orrát is eltörte.

A család tagjai erre a nőre vetettek szemet, úgy döntöttek, hogy megvásárolják. Kétszázezer forintot és egy használt Mercedest adtak érte. Miután elvitték, egy elsötétített szobába zárták. Alig adtak neki enni, nem fürödhetett, valamivel többször is elkábították, és olykor baseballütővel verték.

Kellett egy unokahúg

Néhány nap múlva őt is az utcára küldték, hasonlóan az előző lányhoz. Egyszer azonban neki is sikerült megszökni. Felugrott egy Budapest felé tartó buszra, de a többiek követték, ezért a fővárosban egy villamosra szállt, és elmenekült.

A családnak megint újabb áldozat után kellett nézni. Most egyikük unokahúgát költöztették magukhoz, és Kiskunlacháza és Ráckeve környékén futtatták, amíg le nem buktak.

A Pest Megyei Főügyészség most emberkereskedelemmel, személyi szabadság megsértésével és kerítéssel vádolja őket. Mind a négyen előzetesben vannak.