Mindenkit megvertek a keszthelyi kidobók

Vágólapra másolva!
Egy éjszaka alatt három fiatalt is összevert egy keszthelyi klub biztonsági csapata, most csoportosan elkövetett garázdaságért felelhetnek.
Vágólapra másolva!

Egy 26 és egy 24 éves férfit gyanúsítanak a keszthelyi diszkó incidens miatt: az eset még június 28-án történt, a két férfi biztonsági őrként dolgozott egy helyi klub kapujában.

Először egy ötfős társaság fiú tagjaival kaptak össze, állítólag azért, mert a vendégek alkoholt akartak bevinni a szórakozóhelyre. A vita elfajult, az idősebb őr egy pofon vágott egy 21 éves zalaegerszegi fiút, míg társa egy 19 éves tatabányai fiatalt ütlegelt és rugdosott a gyanú szerint. A társaság végül nem is jutott be a klubba, bár megvették a belépőket.

Ugyanaznap este a 26 éves kidobó egy másik fiatalt is megvert, a bántalmazásba két, eddig ismeretlen elkövető is bekapcsolódott.

A rendőrök mindkét biztonsági őrt kihallgatták, az idősebb gyanúsított részben beismerte bűnösségét, társa viszont mindent tagadott. A két férfi ellen csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelhet vádat a keszthelyi járási ügyészség.