Pedofilgyanú merült fel egy veszprémi cserkészvezetővel szemben

Vágólapra másolva!
Pedofilgyanú miatt nyomoznak egy veszprémi cserkészvezető ellen. Állítólag kiskorúakat vett rá pornónézésre és közös maszturbálásra. 
Vágólapra másolva!

Pedofília miatt nyomoznak egy fideszes veszprémi cserkészvezető ellen – jelentette a HírTV. A 41 éves férfi a veszprémi érsekség ifjúsági irodáját és cserkészcsapatát vezette, a helyi fidesz oszlopos tagja, ismert helyi közéleti szereplő – írták róla.

Állítólag sokan tudtak az ügyről, mégsem jelentette fel senki. Egy, a HírTV-nek nyilatkozó informátor szerint a férfi többször is molesztált gyerekeket, de lopás gyanúja is felmerült vele kapcsolatban. Idén májusban bukott le, amikor három cserkészfiút azzal tartott magánál a foglalkozás után, hogy férfivá avatási szertartás lesz, majd pornót nézetett velük, és közös maszturbálásra vette rá őket.

Ezután az egyik gyerek szülei feljelentéssel fenyegették meg, ha nem mond le minden tisztségéről, amit megtett. Feljelentés nem lett, a rendőrség végül a Magyar Cserkészszövetség – amelyet az egyik érintett szülő ismerőse keresett meg az ügy miatt - bejelentése után kezdett nyomozni - jelentette a HírTV Célpont című műsora.

Veszprémben februárban időközi választás tartanak Navracsics Tibor EU-biztos megüresedett parlamenti helyére. A posztért indul több exfideszes is, de más pártok színében, a Fidesz a helyi alpolgármestert indítja, de jelezte indulási szándékát a Magyar Nemzet és a HírTV tulajdonosa, Simicska Lajos vállakozó is.