Borospincében termesztette a drogot

Vágólapra másolva!
A gyanú szerint kábítószer tartalmú növényeket termesztett ostorosi borospincéjében egy egri férfi - írta szombaton a rendőrség honlapja. A férfi lakásában, illetve annak padlásán közel 15 kilogramm – az elsődleges adatok alapján – THC tartalmú szárított növényi származékot és jelentős mennyiségű készpénzt foglaltak le.
Vágólapra másolva!

A police.hu beszámolója szerint a negyven éves M. Lászlónál 2014. december 4-én tartottak házkutatást, amelynek során a rendőrök egy szekrény tetején elrejtve találtak egy feltehetően gázriasztó pisztolyt is.

A nyomozók találtak egy közüzemi számlát, és az azon lévő cím alapján további házkutatást tartottak egy ostorosi borospincében, ahol további - közel 100 tő - kábítószergyanús növényt találtak. A pince szellőztető és világító berendezéseit külön a növények termesztésére és szárítására alakították ki.

A férfit őrizetbe vették, kezdeményezték előzetes letartóztatását és kábítószer birtoklásának bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.