Hajléktalanszállóról vitte el a lányt az 53 éves férfi

Vágólapra másolva!
Szexuális erőszak, a sértett sanyargatásával, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése és könnyű testi sértés miatt vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy többszörös visszaeső férfi ellen, mert napokig fogva tartott és bántalmazott egy fiatal nőt Miskolcon.
Vágólapra másolva!

Martossy György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy az 53 éves férfi júniusban Miskolcon, az egyik hajléktalanszálló udvarán találkozott össze a fiatal nővel, akit látásból ismert. Megragadta a karját, és a lakására hurcolta. Elvette a telefonját, majd napokon keresztül bezárva tartotta, enni, inni alig adott neki, és folyamatosan bántalmazta.

A nő többször próbált a férfi lakásába érkező ismerőseitől segítséget kérni, de eredménytelenül. Négy nap elteltével aztán egy ottfelejtett mobiltelefonról sikerült felhívnia a rendőrséget. A járőrök kiszabadították, a férfit pedig őrizetbe vették.

Az 53 éves férfi csaknem tízszer volt már büntetve, legutóbb halált okozó testi sértés miatt, akkor fél évvel korábban szabadult.