Bencsiknek elege lett a tollasodó Fideszesekből

Vágólapra másolva!
Beolvasott a Fidesz vezető politikusainak Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője. Nyílt levelében azt írta, nem azért álltak ki a Békemeneteken a kormánypárt mellett, hogy több képviselő meggazdagodjon.
Vágólapra másolva!

"Valamit tisztázzunk: nem ezért mentünk ki a Békemenetekre. Nem ezért szerveztünk polgári köröket. Nem azért álltunk ki mellettetek minden fórumon, hogy ti meggazdagodjatok" - írta Bencsik Gábor a Mandineren megjelent levelében. A Magyar Krónika főszerkesztője hangsúlyozza, hogy nem az a baj, hogy a politikusoknak több pénze lett.

Továbbra is hisz Orbán Viktorban

Bencsik Gábor írásában hangsúlyozza azt is, hogy továbbra is hisznek a kormánypárt erejében és Orbán Viktor miniszterelnök személyében, valamint abban, hogy Magyarország történelmi lehetőség előtt áll, és "fél évezred kiszolgáltatottság után végre sikeres, békés, öntudatos, erős országgá válhat". Azonban úgy véli, ezt a hitet inkább "magánvagyonra" váltják egyes fideszes politikusok.

Bencsik úgy zárja gondolatait, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy az időt "egy újabb, miattatok bekövetkező bukásra vesztegessük".

A Magyar Krónika egyébként egy konzervatív, közéleti-kulturális havilap. Szellemi atyja Kerényi Imre, miniszterelnöki megbízott. Erről bővebben itt olvashat.