Nehéz idők járnak a borsodi és a szabolcsi nepperekre

Marihuána ültetvény és több kilogramm kokain
Vágólapra másolva!
Miskolcon sok vágott dohányt, cigarettát és új pszichoaktív anyagokat, Nyíregyházán és Tiszalökön pedig marihuánát és kokaint találtak a napokban a rendőrök. A börtönben törhetik a fejüket a dílerek, hogy legközelebb hová rejtsék a cuccot. 
Vágólapra másolva!

Miskolcon néztek szét a rendőrök kábítószer- és jövedéki ügyekben október végén. Egy garázsig is eljutottak, ahol egy kilónyi zöld növényi törmeléket, 112 kilogramm vágott dohányt és 270 doboz adójegy nélküli cigarettát találtak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei a NAV pénzügyőreivel közösen ellenőriztek, és arra is rájöttek, hogy valaki új pszichoaktív anyagokat árul a környéken. Emiatt egy 42 éves miskolci férfi ellen már eljárás is indult.

Marihuána ültetvény a tiszadadai házban Forrás: Police.hu

A szabolcsi rendőrök Nyíregyházán és Tiszalökön csaptak le. Egy 29 és egy 28 éves nyíregyházi, egy 31 és egy 26 éves tiszalöki és egy 25 éves tiszadadai férfi alszik mostanában rosszul ezért.

Egyiküket egy nyíregyházi bevásárlóközpont parkolójában fogták el, amint éppen több, mint 10 gramm speedet próbált eladni egy férfinek. A díler lakásában később 91 gramm marihuánát is találtak. Ha már elfogták, elmentek az egyik barátjához is, akinél 46 gramm kokaint és 26 gramm füvet találtak.

Több kilogramm kokaint találtak a hűtőben Forrás: Police.hu

Közben képbe került egy tiszadadai ház is, ahol egy komplett marihuánaültetvényre bukkantak. A banda harmadik tagjának lakása sem volt üres. Nála csaknem 3 kilogramm kokaint és 60 gramm marihuánát foglaltak le.

A férfiakat őrizetbe vették, és – többek között – kábítószer kereskedelemmel gyanúsítják őket.