Deutsch Tamás kaján mosollyal fogadja az Orbán-Simicska háború híreit

Vágólapra másolva!
A reklámadó mögött valóban voltak politikai törekvések, az RTL Klub vissza fog kullogni a hátsó lépcsőn, az adót pedig bevezetik. Többek között erről beszélt Deutsch Tamás, a Fidesz Európa parlamenti képviselője a Népszabadságnak. Az interjúból kiderül az is, miért fogadja „kaján mosollyal” a Simicska Lajos és Orbán Viktor között állítólag dúló háborúról szóló híreket.
Vágólapra másolva!

Az Orbán Viktor és Simicska Lajos között dúló állítólagos háborúról, illetve barátságukról, a stadionavatókon bevetett Gripenekről, a reklámadóról, az RTL Klub egójáról, a válogatott északírektől elszenvedett vereségéről is faggatta Deutsch Tamást, a Fidesz EP-képviselőjét a Népszabadság.

– mondta Deutsch arra a felvetésre, hogy a jobboldalon állítólag szeretnék újraosztani Simicska Lajos médiabirodalmát. A Simicska Lajos és Orbán Viktor közötti állítólagos háborúról szóló hírek szerinte előnyösek a Fidesznek, bár állítja, nincs ilyen háború.

Nem tartotta jó ötletnek, hogy az FTC stadionavatóján Gripeneket is bevetettek.

A reklámadót „teljesen normális adófajtának” nevezte, és elismerte, hogy bevezetésében

is szerepet játszottak. „Ja, hogy politikai fegyverként is lett használva? Hát, van ilyen az életben” – mondta a Népszabadságnak.

Az RTL Klub kormányellenes hangnemben készülő híradóit úgy értékelte, hogy a tévétársaságnak túl nagy az egója, a média meg azt hiszi magáról, hogy mindent szabad. „Még mielőtt évtizedes tapasztalataitok alapján tényleg elhinnétek kedves médiamunkások, hogy ez az élet rendje a világnak ezen a részén, jobb, ha tudjátok,

– üzente.