Hatalmas dugó az M1-M7-es bevezető szakaszán

Vágólapra másolva!
Az M1-M7-es közös bevezető szakaszán a gazdagréti felhajtó előtt a belső sávban egy műszaki hibás személyautó vesztegel.
Vágólapra másolva!

Lassú az előrejutás az M1-M7-es közös bevezető szakaszán az Egér úttól és folytatásában a Budaörsi úton, az Egér úton a Balatoni úttól a Péterhegyi útig a Szerémi út felé vezető oldalon, a Budafoki úton a Kondorosi úttól, a Szerémi úton a Galvani utcától befelé, a Nagykörúton a Blaha Lujza tértől a Petőfi híd felé.

A BKK információi szerint torlódásra kell számítani a 10-es főúton a bevásárlóközponttól és folytatásában a Bécsi úton a Pomázi útig, a 11-es főút bevezető szakaszán az M0-s csomóponttól a Pünkösdfürdő utcáig.

Csak araszolnak a járművek a Hidegkúti úton, a Nagyrét utcában, a Hűvösvölgyi úton, a Pasaréti úton, a Budakeszi úton, a Szilágyi Erzsébet fasorban.

Telítettek a sávok a Bocskai úton a Petőfi híd felé vezető oldalon, a Rákóczi híd pesti felhajtójában, a Rákóczi úton befelé, a Margit körúton a Széll Kálmán térig.

Egybefüggő a sor a Mészáros utca – Alagút útvonalon, a Pesti alsó rakparton a Szent István park vonalától, a Budai alsó rakparton pedig a Szépvölgyi út vonalától dél felé.

Az Üstökös utcában az Árpád fejedelem útjánál vízvezeték építés miatt lezárták a balra kanyarodó szélső sávot.