Biciklis térkép a budapestieknek

kinek éri meg a BUBI-t használni
Regisztrált felhasználók indulnak el kerékpárjaikon a Mol BuBi (Budapest Bicikli) kerékpárdokkolójától a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Rumbach Sebestyén utcai ügyfélszolgálati irodája előtt 2014. július 17-én. A BKK ezer felhasználó segítségével megkezdte a közösségi kerékpáros rendszer két hétig tartó nyilvános próbaüzemét.
Vágólapra másolva!
A főváros ajánlott és kiépített kerékpárútvonalait, valamint az összes bicikli-kölcsönzési pontot megmutatja az úgynevezett Cartographia új, ingyenes, kisalakú papírtérképe.
Vágólapra másolva!

Több tízezer térképet adtak ki

Olyan helyeket is feltűntet a térkép, ahol biztonságos a biciklitároló és szívesen várják a bulizni vágyó kerékpárosokat – értesült az MTI.

A Mol Bubi hétfői indulására 50 ezer térképet adtak ki. A fele magyarul jelent meg, másik fele pedig angolul, hogy a biciklis turisták is otthon érezzék magukat.

A közösségi kerékpáros rendszer nyilvános próbaüzeme júliusban Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A térkép 400 terjesztési ponton érhető el Budapesten: szórakozóhelyeken, romkocsmákban, koncerthelyszíneken, információs irodákban, vagyis mindenhol, ahol a kerékpározók és a turisták gyakran megfordulnak.