Úgy berúgtak, hogy hazavitték a sörpadot is

Vágólapra másolva!
A négy komáromi fiatal zárásig egy helyi kocsmában mulatott, majd visszamentek, és hazavittek egy sörpadot meg egy asztalt. Jó poénnak gondolták az akciót, de ezt a rendőrség máshogy látja.
Vágólapra másolva!

Egy 17 éves fiatal is volt abban a társaságban, amelyik egy komáromi kocsmában italozott. Zárás után ugyan továbbálltak, de útközben úgy döntöttek, hogy visszamennek a vendéglátóhelyre, és ellopják az udvaron lévő sörpadot és asztalt.

Egyikük átmászott a kerítésen, és kiadta barátainak a bútorokat, majd azokkal együtt távoztak a helyszínről – számolt be a kemma.hu. A lopott holmival egyikük házához mentek, és ott buliztak tovább. Miután elegük lett a szórakozásból, a kerti eszközöket betették a garázsba. A komáromi nyomozók másnap elfogták a fiatalokat, és előállították őket.

Gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték a bűncselekmény elkövetését. Elmondták, hogy nem akarták eladni a padot és az asztalt, az ellopásukat mindössze jó viccnek tartották.

A négy fiatal ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet 2014. szeptember 3-án vádemelési javaslattal továbbított a Tatabányai Járási Ügyészségnek.