Pásztor Albert tud a legénybúcsún készült képekről

Pásztor Albert arckép, portré  polgármesterjelölt politikus
Miskolc, 2014. július 2. Pásztor Albert polgármesterjelölt, Miskolc volt rendőrkapitánya beszél a baloldali pártok helyi politikusainak sajtótájékoztatóján Miskolcon 2014. július 2-án. Bejelentették, hogy Pásztor Albertet jelöli az őszi választáson Miskolc polgármesteri posztjára az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK) és az Együtt helyi szervezete. Az Együtt országos elnökségének döntése alapján az Együtt - a Korszakváltók Pártja nem támogatja a jelölést. Pásztor Albert a sajtótájékoztatón azt mondta, független jelöltként indul a választáson. MTI Fotó: Vajda János
Vágólapra másolva!
Pásztor Albert, volt miskolci rendőrkapitányt, a baloldal polgármesterjelöltjét a Klubrádióban beszélt arról, hogy egy legénybúcsún készült fotókkal akarják zsarolni. A képeket nem látta, de tudja, milyen fotókról van szó.
Vágólapra másolva!

„Úriemberek ledér hölgyek társaságában, erről szól egy legénybúcsú" - mondta Pásztor Albert miskolci polgármesterjelölt arra a kérdésre, hogy mi lehet az ominózus fényképeken. A volt rendőrkapitányt másfél hete kereste fel egy ember az irodájában és közölte, hogy kompromittáló felvételek vannak a birtokában. Pásztor úgy döntött, megelőzi a zsarolót és ő maga beszél a fotókról.

Pásztor Albert Forrás: MTI/Vajda János

"Tudom, kik állnak a háttérben és milyen érdekek miatt jöttek elő a legénybúcsún készült fotókkal." - hozzátette: számított a zsarolási kísérletre. A volt rendőr néhány napja nyílt levélben írt arról, hogy bizonyos szakemberek politikai indíttatásból keresik ismerőseit, adatokat gyűjtenek róla.

A Fidesz-KDNP miskolci frakciószóvivője szerint Pásztor Albert lejáratta magát a rádióinterjúval, amelyben bevallotta, volt már olyan helyzetben, amikor félmeztelenül fotózták két örömlánnyal az ölében".