Figyelmeztette Wintermantelt a KDNP

Parlament, plenáris ülés, országgyűlés, Dr. Vas Imre és Wintermantel Zsolt - Fidesz lapszemlézik
Vágólapra másolva!
Jogosulatlan logóhasználattal vádolja az újpesti KDNP Wintermantel Zsoltot, mivel a két párt között nem jött létre megállapodás az őszi önkormányzati váasztásra. Szalma Botond az Origónak úgy fogalmazott, az esettel kapcsoaltban nem terveznek jogi lépést. Wintermantel az üggyel kapcsolatban annyit közölt, hogy KDNP-s ügyekben Semjén Zsoltot kell keresni.
Vágólapra másolva!

Jogosulatlanul használja a KDNP logóját Wintermantel Zsolt, a Fidesz újpesti polgármester-jelöltje – derült ki a kereszténydemokraták közelményéből. Imsertetésük szerint az újpesti KDNP és a helyi Fidesz között semmiféle választási együttműködés nem jött létre, miután a kereszténydemokraták többszöri, írásban eljuttatott tárgyalási megkeresését válaszra sem méltatták a fiatal demokraták.

Az újpesti kereszténydemokraták egyáltalán nem támogatják Wintermantel polgármester-jelöltségét. A helyi szervezet úgy tudja, a KDNP úgy állapodott meg a Fidesszel, hogy Wintermantel kizárólag a nagyobbik kormánypárt jelöltjeként indul Újpesten. Az újpesti KDNP emellett felszólította Wintermantelt, hogy „választási kampányában kizárólag azzal ékeskedjen, ami az övé.”

Szalma Botond, a KDNP budapesti elnöke az Origónak elmondta, hogy jog lépéseket nem terveznek Wintermantel lépése miatt. Udvariasan megkérjük, hogy mivel a pártok abban állapodtak meg, hogy a KDNP nem támogatja Újpesten a Fideszt, ezért a jelvényünket sem kívánjuk fideszes választási plakátokon látni.

Megkeresésünkre Wintermantel Zsolt a Facebookon annyit közölt, KDNP ügyekben Semjén Zsolt, a párt elnöke kompetens nyilatkozni.