Vágólapra másolva!
Mentőt kellett hívni hétfő délelőtt a Képviselői Irodaházhoz, mert Kunhalmi Ágnes rosszul lett. A szocialista képviselőt a mentőautóban megvizsgálták, majd az egyik fővárosi kórház sürgősségi osztályára szállították.
Vágólapra másolva!

A 32 éves politikus állapotáról az MSZP órákig nem adott tájékoztatást, de megerősítették, hogy valóban rosszul lett Kunhalmi Ágnes. Az Országos Mentőszolgálat konkrét személy egészségügyi ellátásáról nem adhat ki információt, így azt sem erősíthették meg, hogy miért kellett kórházba szállítani a képviselőt.

Késő délután a szocialista párt annyit közölt, hogy Kunhalmi Ágnes állapota kielégítő és folyamatosan javul. Tájékoztatásuk szerint elővigyázatosságból vitték kórházba a képviselőt, aki hamarosan folytatja munkáját.

Arról, hogy pontosan miért kellett orvost hívni a politikushoz, nem nyilatkoztak. Az Origo szocialista forrásból úgy értesült, hogy Kunhalmi az elmúlt napokban túlpörgette magát, ezért most pihennie kell.

Kunhalmi Ágnes az áprilisi parlamenti választáson szerzett listás mandátumot, egyéni választókerületében szoros csatában maradt alul. Néhány napja azzal került az újságok címlapjára, hogy beismerte: 2005-ben jogerősen elítélték közokirat-hamisításért. A lejárt diákigazolványára ragasztott egy érvényesítő matricát, amit az egyik barátjától szerzett, hogy diákbérletet tudjon venni.