Kirúghatták a Story magazin főszerkesztőjét

Sztárszerzők, Szalai Vivien: „Életemben először szépnek látom magam”, Szily Nóra interjú
Vágólapra másolva!
Ómolnár Miklóst Kökény-Szalai Vivien válthatja, aki korábban több bulvárkönyv társszerzőjeként is dolgozott. Többek között ő írt Stohl András börtönélményeiről is.
Vágólapra másolva!

Felmondhattak Ómolnár Miklósnak, a Story és a Best bulvármagazinok főszerkesztőjének.

Ómolnár Miklós Forrás: MTI/Nagy Lajos

Utódja állítólag Kökény-Szalai Vivien lesz, aki korábban a Story magazinnál dolgozott, de főleg bulvárkönyveivel, többek között a Stohl Andrásról és a Zuschlag Jánosról szóló írásokkal lett ismert. Arról is elhíresült, hogy az olimpiai bajnok kajakos Kökény Roland a londoni olimpia után edzőjeként nevezte meg akkori barátnőjét. Kökény Roland egyébként áprilisban feleségül vette Szalai Vivient.

Az interneten arról is írtak, hogy a Best magazin élén is változás lesz és az évekkel ezelőtti főszerkesztő-helyettes veszi át a lapot. Sándor Anikó ezt cáfolta az Origónak. Azt mondta: "az interneten több fórumon megjelent hír, amely szerint én veszem át Ómolnár Miklós helyét a Best Magazin élén, ez nem felel meg a valóságnak. A valóság az, hogy senki nem kért fel erre a feladatra, és nem is szerepel a jövőbeli terveim között ennek a pozíciónak a betöltése".

Az Origo elérte Kökény-Szalai Vivient is. Kérdésünkre, hogy valóban ő lesz-e a Story Magazin új főszerkesztője azt válaszolta: erről a kérdésről semmit sem hajlandó mondani.

Meg nem erősített hírek szerint a váltásra a jövő héten kerülhet sor, de ezt hivatalosan még senki sem ismerte el.

Szalai Vivien Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu