Mészáros Lőrinc-ezett ma az RTL Klub Híradó

Vágólapra másolva!
Ismét erősen kritikus hangot ütött meg az RTL Klub Híradója a kormánnyal, illetve a kormánytagokhoz közel álló vállalkozókkal szemben. A mai fő téma Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonnyilatkozata, illetve meggazdagodásának története volt.
Vágólapra másolva!

A reklámadó oroszlánrészét befizetni kénytelen, ezért a kormánnyal az utóbbi időben erős verbális csatába keveredett kereskedelmi adó a mai híradójában is több érzékeny témát vett elő. Többek között beszámolt arról, hogy az Orbán Viktor lányának esküvőjén ellopott telefonok ügyében Vadai Ágnes követelte Pintér Sándortól, hogy indokolja meg a DNS-vizsgálatok okát, és azt sem mulasztotta el ismertetni, hogy Lázár János tanácsadója, Sonkodi Balázs egy olyan céget vezet, amely késve fizetett.

A csatornát azonban leginkább Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatának napvilágra kerülése mozgatta meg. A híradó részletesen ismertette, hogy az Orbán Viktor barátjaként és földijeként ismert Mészáros hogyan lett egyszerű gázszerelőből milliárdos vállalkozó. Szóba került a felcsúti stadion, a Mészáros-cégek mesés üzleti felemelkedése, valamint az is, hogy a vagyonnyilatkozat bemutatásához pert kellett indítani a vállalkozó-politikus ellen.