Gyurcsány embere visszaszólt az MSZP-nek

Vágólapra másolva!
A téma: az MSZP kétmilliárdos adóssága.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napokban derült ki, hogy majdnem kétmilliárdos adóssága van az MSZP-nek, de a mostani szocialista vezetés nem aggódik, mert az elmúlt években folyamatosan csökkenteni tudták a tartozást. Mint arról beszámoltunk, a nagy adósság miatt több MSZP-s is Gyurcsány Ferencet okolja, mert az elnöksége idején vették fel a hitelek nagy részét.

Kerestük Gyurcsány Ferencet, de a DK elnöke nem kívánt reagálni az MSZP pénzügyeire. A DK egyik elnökségi tagja, Kakuk György viszont a Facebookon írta le a véleményét a helyzetről. Kakuk először ironizál azon, hogy ezért is Gyurcsányt teszik felelőssé: "Az MSZP technikai KO közeli állapotban. Nem fogjátok elhinni, ki a hibás ezért is, mint ahogy egy estleges meteorzáporért és a csökkenő tejhozamért, hát persze, hogy Gyurcsány."

Majd Kakuk a Fideszéhez hasonlítja az MSZP viselkedését: "Az MSZP-nek is annyira futja, mint a Fidesznek?"

Kedden írtunk arról, hogy az MSZP majdnem kétmilliárdos adósságát három nagy tétel adja ki. Egy 400 milliós folyószámlahitel, egy szintén 400 milliós MFB-hitel, illetve a Jókai utcai pártszékházra felvett svájci frank alapú hitel, amely nagyjából 1 milliárd forintra rúg.