Kétmilliárdos adóssága van az MSZP-nek

Vágólapra másolva!
Nehéz helyzetben van a Magyar Szocialista Párt - ismerte el az ATV reggeli műsorában Gúr Nándor alelnök, miután több újság is a párt hatalmas adósságáról írt. Gúr azt mondta, hogy arról nem tud, hogy a bank zárolta volna az MSZP számláját, de azt elárulta, hogy nagyságrendileg kétmilliárd forintos tartozást halmozott fel az MSZP.
Vágólapra másolva!

"Tételesen nem tudok róla, hogy zárolták volna, de nehéz helyzet van, ez kétségtelen" - mondta Gúr Nándor, az MSZP alelnöke az ATV-ben arra a kérdésre, hogy zárolták-e az MSZP számláját.

A Vasárnapi Hírek írt arról először, hogy az MSZP olyannyira súlyos tartozást halmozott fel az elmúlt években, hogy a választási kampány véghajrájában a hitelező bank zárolta a párt számláit. A lap szerint a szocialisták elnökének mintegy kétmilliárd forintos adósság törlesztését kell megoldania. Kedden ugyanerről írt a Magyar Nemzet is, amelynek az MSZP sajtófőnöke későbbre ígért reakciót.

Gúr Nándor az ATV-nek arról beszélt, hogy nagyságrendileg valóban kétmilliárd forintos tartozásról van szó, a pártnak azonban csak körülbelül fél milliárdos bevétele van egy évben. Gúr szerint a székház eladása se lenne elégséges önmagában, ennek ellenére nem tart attól, hogy csődbe menne az MSZP.

Mi is keressük az MSZP sajtófőnökét a párt tartozásával kapcsolatban, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.