Bíróság elé állítják a szeretőjével viccelő férfit

Vágólapra másolva!
Egy tatai férfi álnéven azzal zsarolta a saját szeretőjét, hogy nyilvánosságra hozza a róla készült intim képeket és videókat. A nő fél év után megelégelte a viccet, és feljelentést tett. 
Vágólapra másolva!

Zsarolás miatt nyomozott a Dorogi Rendőrkapitányság egy férfi tatai férfi ellen, aki hat hónapon át követelt pénzt egy nőtől, hogy a róla készült intim képek ne kerüljenek fel az internetre, illetve hogy a feltöltött videókat törölje. A férfi tavaly szeptemberben emailben jelentkezett a nőnél, aki fél év után megelégelte a zsarolást, és februárban feljelentést tett a rendőrségen.

A nyomozók kiderítették, hogy a zsaroló nem más, mint a nő szeretője, a 35. éves M. Zoltán. A tatai férfit április 10-én fogták el a rendőrök, és kihallgatták. A férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy álnéven vette fel a kapcsolatot szeretőjével és a zsarolást eleinte csak viccnek szánta, végül magával sodorta a kettős szerepjáték. A férfit a kihallgatás után a rendőrök szabadon engedték, a nyomozást lezárták, és 2014. április 18-án bíróság elé állítási javaslattal megküldték az Esztergomi Járási Ügyészségnek.