Schiffer András: Lenáciznak, lincseléssel fenyegetnek

Vágólapra másolva!
Nem csitulnak az indulatok Schiffer András körül az elhíresült ATV-s interjúja óta. Az LMP társelnöke a Facebookon írt arról, hogyan pocskondiázzák és fenyegetik őt magukat demokratának tartó emberek.
Vágólapra másolva!

"Szabó Zoltán (DK) simán lenácizott. Egy nyugalmazott legfelsőbb bírósági bíró (volt bírósági szóvivő) görénynek, 'aljas sunyi kis mocsoknak' nevezett, egy már korábban elhíresült nyelvész leköpéssel, mások utcai lincseléssel fenyegetnek. Az idézetek nem a kuruc.info, hanem magukat demokratának tartó polgártársak Facebook-oldaláról valók. Az okos a saját, a buta a más kárán tanul, a gyűlöletcsoportok – úgy látszik – semmiből sem" – írja Schiffer.

A LMP vezetője azzal korbácsolta fel az indulatokat, hogy kedden az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta a Szabadság téri német megszállási emlékmű elleni tiltakozásról, hogy az egy „túlméretezett hisztéria”, és hogy "az ellenzék jobban tenné, ha azokkal a problémákkal foglalkozna, amelyek a választási kudarchoz vezettek”.

Schiffer – aki egyébként nem ért egyet az emlékmű koncepciójával és a megvalósítás módjával – már a műsorvezető Kálmán Olga rosszallását is kiváltotta a válaszával, szerdán pedig Fodor Gábor üzente meg neki a Facebookon, hogy egy politikusnak többek között az is kötelessége, hogy szimbolikus ügyeket is képviseljen.