Gyerekeket molesztált egy csepeli tornatanár

Vágólapra másolva!
Évek óta zaklathatta a rábízott diákokat egy csepeli tornatanár. Szexuális erőszakkal gyanúsítják.
Vágólapra másolva!

Eldugott, sötét szertárakban, öltözők fürdőszobáiban kényszerítette szexre tanítványait egy csepeli tornatanár, írja a Blikk. A 34 éves férfi egy nehéz sorsú diákoknak fenntartott csepeli bentlakásos iskolában tanított, és a gyanú szerint már évek óta zaklathatta a gyerekeket, de tettére csak két hete derült fény.

A Blikk beszélt az egyik áldozat anyjával, aki szerint egy hete hívott össze rendkívüli szülői értekezletet az iskola, ahol azt mondták, a tanár bántotta a diákokat, ezért el kellett küldeni az iskolából.

Pár nappal később pedig kiderült, hogy az egyik fia is az áldozatok között van. „A kisfiamtól kellett megtudnom, hogy mit művelt vele ez a férfi. Állítólag arra kérte, hogy simogassa a nemi szervét, miközben a gyerekem nadrágjában turkált. Először két éve egy táborban nyúlt a fiamhoz, és azóta ki tudja még hányszor” - mondta a nő a Blikknek, akinek a gyerekei a család nehéz anyagi helyzete miatt járnak a bentlakásos iskolába.

A Fővárosi Főügyészség az ügyről annyit mondott, hogy indítványozták az egyik csepeli iskola egyik tanárának előzetes letartóztatását a felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozás jelenleg is tart.