Simon Gábor: Én egy másik Simon Gábor vagyok

simon gábor mszp
Balra Simon Gábor miskolci szocialista képviselő, a montázson mellette Simon Gábor, az MSZP felfüggesztett elnökhelyettese
Vágólapra másolva!
A miskolci szocialista Simon Gábort aggódva hívták fel többen kedden, ezért ma sajtótájékoztatón húzza alá, hogy ki is ő valójában. 
Vágólapra másolva!

Simon Gábor ma 11 órától tart sajtótájékoztatót Miskolcon az MSZP helyi központi irodájában "Simon Gábor nem a miskolci dr. Simon Gábor!" címmel. Simon telefonon azt mondta az Origónak, hogy azért tart erről "unortodox" sajtótájékoztatót, mert bár mindkét Simon Gábor országgyűlési képviselő, Miskolcon leginkább csak őt ismerik.

"Sok aggódó telefont kaptam, a barátaimat is többen megkeresték azzal, hogy, mi van Gáborral?" - mondta a képviselő, aki elmondása szerint a sajtótájékoztatón nem fog túl sok újdonsággal szolgálni, csak szeretné a helyi sajtóban is nyomatékosítani, hogy ő egy másik Simon Gábor.

Balra Simon Gábor miskolci szocialista képviselő, mellette Simon Gábor, az MSZP felfüggesztett elnökhelyettese Forrás: MTI

A miskolci Simon szerint "nem tud a kedves névrokon ügyével foglalkozni, majd kideríti a párt belső vizsgálata, vagy más hatósági eljárás". Vagy az MSZP elnökhelyettese a Parlament mentelmi bizottságának ülésén elmondja, hogy mi történt, amiről dr. Simon Gábor első kézből fog értesülni, ugyanis ő is a bizottság alelnöke.

Tegnap a másik Simon Gábor felfüggesztette párttagságát, mert kiderült, hogy eltitkolta egy osztrák bankszámlán tartott százmillióit.