Nagyon fáj Rogánnak az olajfolt

Vágólapra másolva!
A felújított téren autós üldözés volt, jelentős mennyiségű olaj ömlött ki, és egy forgalomterelő eszköz is megrongálódott.
Vágólapra másolva!

Alig egy nappal az után, hogy az átalakult Ferenciek terén ismét teljes hosszában járható lett a Petőfi Sándor utca, máris komoly igénybe vételnek volt kitéve a burkolat, amelyre egy autós üldözés után jelentős mennyiségű olaj ömlött ki. Az esetről Rogán Antal, az V. kerület polgármestere képben és videóban is beszámolt a Facebook-oldalán. Rogán közzétette azt a videót is, amelyen látszik, hogyan hajt át egy akadályon az üldözött autó:

A Budapesti Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy a Belvárosban az osztrák hatóságok jelzése alapján próbáltak intézkedni egy autós ellen. A sofőr a gyanú szerint lopott autóval közlekedett, de megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól, tovább hajtott, és végül egy forgalomterelő eszközt megrongálva állt meg.

A férfit a rendőrök elfogták és előállították.A nyomozók megállapították, hogy a gépkocsit a mai napon Schwechat közelében lopták el.