A Hír TV felhangosította a köteles beszólást Mesterházy beszédében

Vágólapra másolva!
Felhangosították a „Kötelet!” bekiabálást, miközben ez a helyszínen alig volt hallható.
Vágólapra másolva!

A „Kötelet!” kiáltást felhangosítva illesztettek vissza egy részt a Mesterházy Attila beszédéről készül felvételbe a Hír TV szerkesztői. Ezt a Lapzárta című szerda esti műsorban ismerte el a Hír TV műsorvezetője. Szabó Anett a műsor vendégeitől azt kérdezte, „Az, hogy fölhangosítottuk ezt a részt, az szerintetek belenyúlás a hangsávba?”. A többiek azt válaszolták, hogy nem.

Az MSZP múlt szombaton tartott nagygyűlést, itt hangzott el egy bekiabálás Mesterházy Attila beszéde közben. Mesterházy Attila épp Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterről beszélt, aki szerinte olyan jól teljesített a cégeivel, hogy azt tanítani kéne, Mészáros pedig katedrát érdemelne a Közgázon. Ekkor hangzott el az ominózus bekiabálás, amivel később Mesterházy Attila egyetértett, és azt mondta, úgy érzi, nem katedrát fog kapni Mészáros, „hanem azt, amit az előbb bekiabáltak”.

Az m1 Híradója szerint is a bekiabáló egyértelműen azt mondta, hogy kötelet, de Mesterházy Attila az ATV-nek azt mondta, hogy ő börtönt hallott.

Az Origo helyszíni tudósítója hallotta a bekiabálást, de mivel az újságíróktól messze hangzott el, szerinte nem lehetett érteni. Mesterházy Attila a Facebookon azt írta: „még mielőtt tovább terjedne ez a nyilvánvaló hülyeség: nem kötelet, hanem börtönt ígérek mindazoknak, akikről kiderül majd, hogy ellopták az emberek pénzét.”

Kövessen minket a Facebookon is!