Egy orosz férfi az egyik óratolvaj

Vágólapra másolva!
Rájöttek a rendőrök arra, hogy ki az egyik férfi a négy óratolvaj közül. Andrej Olegovics Visnyakov 48 éves orosz állampolgárt keresik. 
Vágólapra másolva!

Azonosították a rendőrök az egyik férfit, aki három társával szombaton kirabolt egy Andrássy úti óraüzletet. A Budapesti Rendőr-főkapitányág szerint a 48 éves orosz Andrej Olegovics Visnyakov volt az egyik támadó. Már országosan is körözik, és kérik a nemzetközi elfogatóparancsot is ellene.

Visnyakov átlagos testalkatú, 165–175 centiméter magas, szögletes fejformájú, ősz hajú, ráncos arcbőrű, rövid, ősz bajuszt viselő férfi. A rabláskor fekete, bőr baseballsapkát és barna keretű, feltehetően dioptriás szemüveget, szögletes orrú, fekete bőrcipőt, fekete nadrágot, fekete, zakószabású bőrdzsekit és magas nyakú, szürke színű, kötött garbót viselt. Egy vállon átvethető, kék színű sporttáska is volt nála.

A rablás szombaton délelőtt, a budapesti Andrássy úton történt. A rablók a bolt két alkalmazottját és a biztonsági őrt is megtámadták és megbilincselték. Az üzletben több vitrin üvegét betörték, az órákkal pedig elmenekültek. A rendőrök keresik a tetteseket, akik közül még háromról nem tudják kicsoda.

Hublot órabolt rablók Forrás: police.hu

Egyikük 25–35 év körüli, 190–200 centiméter magas, erős testalkatú, barna szemű, telt ajkú férfi. Haja szőkésbarna vagy ősz, fejformája kerek, arca széles, borostás. Fekete farmernadrágot, fekete cipőt és fekete, derékig érő, kapucnis kabátot viselt, és egy fekete hátizsák is volt nála.

Őt is keresik Forrás: Brfk

A harmadik támadó 20–30 év körüli, 165–170 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszúkás, „csontos” arcú, kék szemű, kopasz, hosszú orrú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor világoskék színű, derékig érő „pufi” kabátot, világoskék színű farmernadrágot és sötét cipőt viselt. Egy papírzacskó volt nála, benne egy szürkés árnyalatú hátizsákkal.

A negyedik elkövető 25 év körüli, átlagos testalkatú, 165–180 centiméter magas, hosszúkás fejformájú, rövid, barna hajú, keskeny arcú, nagy orrú, hegyes állú férfi. Rajta egy fekete ing, szürke színű, zakószabású kabát, fekete nadrág és fekete cipő volt.