Kirabolták a Noé Állatotthont

noeallatotthon
Vágólapra másolva!
Mindent elloptak a hétvégén a Noé Állatotthon kutyaiskolájából. A napi munkához szükséges tárgyakon kívül 160 darab több mint kétméteres oszlopot is elvittek.
Vágólapra másolva!

Meglopta valaki az állatok örökbefogadásával is foglalkozó Noé Állatotthont. Az alapítvány nemrég kapott használatba egy területet a fővárosban a XVII. kerületi telephelyük mellett, amelyet legelőnek akartak használni. Ezt akarták körbekeríteni, és már le is ástak a földbe 160 darab két méter magas nyárfa oszlopot. Valakik ezeket vitték el egyetlen éjszaka alatt.

Ezeket az oszlopokat vitték el NOÉ Állatotthon

Nem csak az oszlopokat vitték el.

Schneider Kinga, az állatotthon sajtósa az Origónak elmondta, hogy az állatotthon kutyaiskoláját is kifosztották. Mindent vittek, ami mozdítható. Ellopták a pórázokat, a nyakörveket, az összecsukható székeket, de még a tisztítószereket is.

Az aggregátor csak azért maradt meg, mert valószínűleg nem bírták el, de a kerekeit így is leszedték. Az oszlopokat és az ellopott dolgok nagy részét adományokból vásárolták.

Sokat dolgoztak, míg leásták az oszlopokat NOÉ Állatotthon

Az állatotthon azonnal értesítette a rendőrséget, és feljelentést is tettek, azonban nem sok jóval biztatták őket – mondta Schneider Kinga.