Kamera is vette a a szolnoki rablást

Fegyveres rablás Szolnokon kamera bankrablás maszk
Fegyveres rablás Szolnokon
Vágólapra másolva!
Maszkban, fegyverrel vagy annak látszó tárgyal rabolt ki egy férfi egy szolnoki bankfiókot. A rablást  kamera is felvette, az elkövetőről így több kép készült. A rendőrök a lakosság segítségét kérik
Vágólapra másolva!

Szolnoki pénzintézetet rabolt ki péntek reggel egy maszkos férfi: a támadó fegyvert vagy annak látszó utánzatot fogott az alkalmazottakra, és a bevételt követelte. Készpénzt kapott, amivel elmenekült - a rablás során senki sem sérült meg, lövés sem dördült.

Fegyveres rablás Szolnokon. A kamera végig rögzített. Forrás: police.hu

Kerek arc, élénkkék szem

A szemtanúk leírása és a képek alapján a keresett férfi 25 év körüli, normál testalkatú, körülbelül 170 centiméter magas, kerek arcú, rövid, világos hajszínű, élénkkék szemű. A bűncselekmény elkövetésekor világosszürke sapkát, egy fehér-kék csíkos, kapucnis pulóvert és egy kék farmernadrágot viselt - olvasható a rendőrség honlapján, ahol a több kép is található az esetről.

A rabló zacskónyi készpénzzel távozott, a rendőrség körözi. Forrás: police.hu

Ön is segíthet

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás miatt nyomoz az ismeretlen tettes után, ehhez pedig a lakosság segítségét is kérik.

Aki felismeri a felvételeken látható rablót, vagy információja van a bűncselekményről, névtelenül is tehet bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán és a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.