Vágó István és az ingyenes parkolás

Vágólapra másolva!
Az egykori tévés nyugdíjasként ráér, ezért most politizál. A baloldal jelöltjeként, a DK színeiben indul a XII. kerület polgármesteri székéért. 
Vágólapra másolva!

Vágó István azt mondta, megnézte az önkormányzat működését, végignézte mely dolgokon lehet változtatni. Szerinte a helyi politizálás tanulási folyamat, amit csak tisztességgel lehet csinálni.

Az ATV-ben szerda este elmondta: a kétezres évek közepén vált mindenki számára egyértelművé, hogy van politikai véleménye és melyik oldalon áll. Nyugdíjasként most bőven van ideje, ráér, ezért szívesen politizál. Gyurcsány Ferenc felvetésére, a baloldali pártúnió létrehozásának lehetőségére, Vágó úgy reagált: egyetért ezzel, mert a Fidesz választási törvénye erre kényszeríti a pártokat.

Vágó István Forrás: Origo


Az egykori kvízmester nem akar egyforma lenni azokkal, akikkel nincs egy közösségben. Ezzel arra utalt, hogy nincs szükség egységes baloldali pártra, csak pártúnióra. Vágó szerint a baloldali sajtónak kevesebbet kellene foglalkozni a liberális baloldal bajaival.

A baloldal közös főpolgármester-jelöltjének, Falus Ferencnek az elhíresült, több internetes portál által nevetségesnek beállított videójáról nem akart beszélni. Kategórikusan elzárkózott attól, hogy véleményt mondjon róla. Vágó tisztázta: nem ingyenes parkolást szeretne bevezetni a XII. kerületben, hanem csak ott nem akar fizettetni az autósokkal, ahol a pénz beszedése törvénytelen.